๐“๐ข๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ฌ (๐Ÿ–-๐Ÿ๐Ÿ‘) ๐ž๐ง ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฐ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง๐ž๐ง (๐Ÿ๐Ÿ•-๐Ÿ‘๐Ÿ) ๐ ๐ž๐ฏ๐ซ๐š๐š๐ ๐ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐ฌ๐ž๐ข๐ณ๐จ๐ž๐ง '๐Ÿ„น๐Ÿ„ด ๐Ÿ…‰๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ป ๐Ÿ„ท๐Ÿ„ด๐Ÿ…ƒ ๐Ÿ„ผ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ„ฐ๐Ÿ… ๐Ÿ„ท๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฑ๐Ÿ„ฑ๐Ÿ„ด๐Ÿ„ฝ'

In het nieuwe seizoen van ‘Je Zal Het Maar Hebben’ willen de makers graag aandacht geven aan hoe het is om te leven met het Marfan- of Loeys-Dietz syndroom.

Zij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om zijn of haar verhaal op tv te vertellen. Ze zoeken iemand tussen de 17 en 31 jr die het leuk vindt om een kijkje in zijn of haar leven te geven en wil vertellen wat voor impact het Marfan- of Loeys-Dietz syndroom heeft op zijn of haar leven.

Sinds vorig jaar maken zij ook een junior versie over kinderen tussen de 8 en 13 jr met een zeldzame aandoening. Vorig jaar hebben zij een meisje gevolgd die het Marfan syndroom heeft Rosalie. Maar wie weet is er een kind tussen de 8 en 13 jr die het Loeys-Dietz syndroom heeft, die het leuk lijkt om mee te doen en er goed over kan praten.

Enige haast is wel geboden; de opnameperiode is van nu tot eind september!

Mocht er iemand zijn die graag een kennismakingsgesprek zou willen dan horen wij dit graag middels een pb of mail naar diana.maas@marfansyndroom.nl en dan zullen onmiddellijk je contactgegevens doorgeven.

Alvast bedankt!

namens redactie ‘Je Zal Het Maar Hebben’, Ianthe van Veen

Onderstaand:
clip Rosalie in ‘Je zal het maar hebben’ ~Instagram’