De Contactgroep Marfan Nederland neemt deel aan het certificeringsproject voor een ervaringsdeskundig coach, opgezet door het Centrum Chronisch Ziek en Werk (CCZW) in samenwerking met een aantal patiëntenverenigingen.

Ervaringscoach

De bedoeling hiervan is om per patiëntengroep een aantal mensen op te leiden en te certificeren tot ervaringscoach. Zij kunnen vervolgens andere mensen met chronische aandoeningen helpen op het gebied van werk en/of participatie.

Onze coach is in opleiding en wil graag een aantal oefensessies houden, om het geleerde in praktijk te kunnen brengen. Hieronder haar oproep!

Oproep

Wie met Marfan wil zich laten coachen op participatie naar de arbeidsmarkt of vragen omtrent omgaan met werk en Marfan? Mijn naam is Joyce Dieleman. Ik ben oplossingsgericht coach en momenteel bezig met een opleiding als participatiecoach.

Een sessie kan plaatsvinden bij mij op kantoor in Breda of online. Ben je geïnteresseerd, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Joyce Dielemans